Om oss

Swoon gör ditt badrum till finrum. Med tunna linjer och strama former binder våra möbler samman badrummet med ditt hem. Hitta din stil bland våra serier. Lägg till benstativ för att förstärka möbelkänslan. Fundera på färgval.

Våra produktbenämningar har olika NCS-kulör. För att se förklaring kring kulörerna och respektive NCS ges förklaringar under rubriken frågor och svar. Utöver våra utvalda färger går det att välja en annan NCS. Bara fråga oss. Eller välj en möbel i träfanér för en rustikare känsla.

Alla möbler tillverkas i vår fabrik i Vaggeryds kommun i Sverige. Under schysta förhållanden och med hög kvalitet. Nära dig. Våra fabriker håller hållbarhetsfrågan högt. Vi är certifierade enligt kvalitetskrav och kan gå i garanti för spårbarhet kring materialet vi använder.

Vi kan dessutom kundanpassa möblerna. Vi levererar både till privatpersoner och kundanpassade möbler till bostadsbolag, byggföretag och arkitekter.

Swoon skickar färdigmonterade möbler direkt till dig. Frakt ingår i priset i Sverige. Möblerna kommer säkert förpackade i våra speciellt framtagna kartonglösningar på halv- eller helpall, överdragen med en speciell plasthuv för att skydda emballaget under transport. Vi levererar som sagt även till olika byggprojekt och kan tillverka stora volymer med säkra leveranser enligt överenskommen tid.

Vi levererar kvalitetsmöbler och våra ingående komponenter kommer från underleverantörer från hela Europa. Vi har lådsystem och gångjärn från Hettich, en av världens största tillverkare av möbelbeslag. Våra möbeltvättställ i hårt och blankt sanitetsporslin tillverkas av portugisiska Sanindusa. Vi erbjuder dessutom tvättsställ i Solid Surface, tillverkade av svenska Primy. Vattenlåsen kommer från Prevex. Tvättställsblandare i olika stilar kommer från Oras och Primy. 

Alla våra badrumsmöbler levereras monterade från fabrik, med skåpstommar, luckor och lådfronter i samma färg.

Swoons badrumsskåp är tillverkade av fuktsäkert skivmaterial och har tålig ytbehandling för enkel skötsel och lång livslängd. Tvättställskåpen har fullt utdragbara lådor med tvättbar antiglidmatta, dolda mjukstängande innerlådor med flyttbara förvaringsfack, lönnfack med flyttbara fackavdelare. Högskåpen har tvättbar dörrförvaring i tyg. Alla badrumsmöbler från Swoon, även våra spegelskåp, har mjukstängande lådfronter och dörrar, så kallad soft closing funktion. Alla lådor är dessutom fullutdragslådor, så att man lätt kan ta ut och lägga tillbaka sina saker.

Faktura eller kort

Med Klarna kan du betala dina badrumsmöbler mot Faktura, eller betala direkt med kort. 

Säker Kortbetalning

Med Klarna kortbetalning kan du betala din badrumsinredning tryggt och säkert.

Säker Direktbetalning

I samarbete med Paypal erbjuder vi trygg och säker Direktbetalning.

Fraktfri leverans

Tillsammans med Bring erbjuder vi fraktfria leveranser av våra badrumsmöbler till din bostad i hela Sverige.